• Over Bikels.nl

    Bikels.nl is een fietsend vriendenclubje....... Lees meer .....

  • 1

Bike Motion beurs

bikemotion
Vrijdag 02 maart met Michel naar de Bike Motion beurs geweest in de Jaarbeurs in Utrecht. Waar in andere jaren de beurs altijd plaatsvond in oktober, was het deze keer in maart. Of deze verandering een gelukkige keuze is dat zullen de bezoekers aantallen moet uitwijzen, maar persoonlijk vind ik oktober een betere datum. Het mountainbike seizoen gaat dan beginnen en dat is HET moment om naar een nieuwe bike te kijken. Ook het racefiets seizoen is dan net klaar en is het een mooi moment om alle nieuwe modellen te bekijken. Maar goed, de organisatie zal best wel gegronde redenen gehad hebben om de datum te wijzigen.

En dan nu de beurs: Michel wilde kijken voor een fully MTB en had een Canyon op het oog. De fietsen zijn alleen via internet te verkrijgen, dus zo'n beurs is eigenlijk de enige mogelijkheid om even te voelen en alles van dichtbij te bekijken. En dat heeft hij dus gedaan. Uiteindelijk is zijn keuze niet veranderd, dus we zullen hem binnen afzienbare tijd op een Canyon door het bos zien raggen. Ikzelf had eigenlijk niks nodig, maar je bent pensionada en je moet wat om je dagen te vullen, ha ha! Zonder gekheid: met is natuurlijk wel leuk om alle nieuwe ontwikkelingen te bekijken.

We hebben ook nog een bezoekje gebracht aan de stand van Balans kleding, de leverancier van onze teamkleding. Ze hadden een nieuwtje in de vorm van een waterafstotende lange fietsbroek. Buiten dat je hier droger in blijft is hij ook warmer dus dit is misschien wel bij uitstek een broek voor de wintermaanden. De prijs viel heel erg mee (al heb ik geen precieze bedragen gehoord ivm de opties die mogelijk zijn) en bij voldoende belangstelling (minimaal 5 stuks) zal ik er zeker eentje bestellen.

En voor de rest: de beurs leek veel kleiner dan andere jaren maar dat kan ook komen doordat de E-bike's in een andere hal geplaatst waren, dus het sportieve gedeelte stond allemaal bij elkaar. Om een uur of vier hadden we het wel gezien en vertrokken we weer naar huis, Michel naar Den Haag en ik naar Tiel. Of ik volgend jaar weer ga .....?

 

U bent niet geauthoriseerd om reacties te posten.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Verjaardagen

Er is binnenkort niemand jarig

Laatste forum berichten

  • Geen berichten om weer te geven.

Leden login