Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij
  • Pagina:
  • 1

Onderwerp:

Zaterdag 13 april 2013 13 apr 2013 20:08 #996

  • Willem
  • Willem's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Moderator
  • AKA : Wijdbeens
  • Berichten: 819
  • Ontvangen bedankjes 1

Bijlage Documents.jpg niet gevonden



Zou vandaag de lente dan echt beginnen? Het leek er wel op toen Wijdbeens aan het ontbijt zat. Toen hij uiteindelijk om 08:30 naar het clubhuis vertrok, begon het zachtjes te druppelen, gloeiende gloeiende ........... !!!

In het clubhuis verzamelden zich uiteindelijk 9 senioren voor een ritje naar Hoek van Holland. Paverotti was vandaag de routepiloot en zou ons veilig (soms ook niet) naar het Wapen van Maeslant leiden, bijgestaan door deAdelaar. Heel verrassend hoe iedere voorrijder toch zijn eigen weggetjes rijdt. En toch kon Wijdbeens zich niet aan de indruk onttrekken dat Paverotti af en toe niet precies wist waar hij was. Geeft niks, omrijden doe je nooit, je ziet alleen wat meer van de omgeving ;-) . Op de Pettendijk ging het bijna mis. Paverotti stopte keurig voor een kruising waar we geen voorrang hadden. Auto voorbij en de groep zette zich weer in beweging en op dat moment kwam er een auto de hoek om scheuren ........!! Met knarsende remmen kwam de auto tot stilstand en kon een aanrijding met deAdelaar voorkomen.

Na het Staelduinse bos nam Boontjes afscheid, maar het was niet duidelijk of hij nu vroeg thuis wilde zijn of naar de fietsenmaker zou gaan wegens een niet naar behoren functionerend schakelmechanisme. De rest ging door naar Hoek van Holland om langs de Nieuwe Waterweg naar Maassluis/Maasland te rijden. En koud dat het daar was, dus het tempo werd behoorlijk hoog gehouden. Zonder verdere fratsen en met mrPBP werd het Wapen bereikt. Hij was er duidelijk beter aan toe dan afgelopen week en kon het tempo gewoon goed volgen.

Tijdens de koffie ging het vooral over de economie en welke financiele impact dit heeft op de diverse senioren. Een ding moet gezegd worden: de senioren verliezen in ieder geval niet hun humor en blijven goedgemutst!! Ook vermeldenswaardig: het herentoilet is vernieuwd, maar met drie senioren in dat kleine hokje is toch wel wat krap ;-)

Na de koffie ging het windje mee richting Zoetermeer. Op Foppenplaskade op de brug een hoop gesis en mrPBP bleek het slachtoffer. Een slechtere plek had hij niet uit kunnen zoeken, want met nauwelijks beschutting stond de rest van de groep te klappertanden. En dan duurt zo'n reparatie altijd veel te lang natuurlijk. De rit werd weer hervat en met het windje in de rug richting Kandelaarbrug werd het af en toe wel erg stil achter de kopman(nen).

Vlak voor Pijnacker namen we afscheid van de 3B mannen en reden met z'n viertjes door. ToekToek bleek gewoon doorgereden en we konden hem pas achterhalen in het Balijbos. MrPBP leverden we zowat voor zijn huisdeur af. In Zoetermeer reed iedereen gelijk door naar huis. Hopelijk is er met deze rit een eind gekomen aan thermoshirts, helmmuts, full finger handschoenen en overschoenen!!
Klik hier voor de ritgegevens

Klik hier voor de ritgegevens
Bijlagen:

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Laast bewerkt: door Willem.
  • Pagina:
  • 1
Moderators: WillemMarcel
Tijd voor maken pagina: 0.162 seconden

Leden login